lørdag 3. januar 2009

Tanker i natten


Jeg sitter her i natten å funderer litt over hva dette nye året skal bringe. Det er dyp krise i Midt-Østen, det er uro mellom vår store nabo i øst og Ukraina denne gangen. Det er kriger og vold mange steder på denne lille planten vår. Her hjemme er det finanskrisen det snakkes om, og med alt som følger i kjølevannet av den. Det gir meg en klump i magen , bare å skrive om all denne elendigheten.
Men det må jo være lyspunkter, men det blir mest i det nære lyspunktene er. Men det er vel det som gjør at vi orker å kjempe videre for det vi tror på, og som gjør at det vi tror på blir viktig.
Et smil, et ekte varmt smil varmer godt. Enten man gir det eller får det. Noen som faktisk lytter gjør også noe med en, og noen som bryr seg.
Altfor mange av oss, har det så travelt med å være flinke, og få tiden til å strekke til at vi glemmer de små viktige tingene. Det skal jeg bli bedre på i året som kommer, jeg tror ikke egentlig på nyttårsforsetter, men akkurat dette kan gjøre forskjellen mellom en god og en dårlig dag for noen.
Dessuten er det ikke vanskelig å smile.........

Ingen kommentarer: